Despre noi

Dobrinescu Dobrev SCA este numele sub care am ales în anul 2012 să ne reunim cunoștințele și experiența în domenii diferite de drept, astfel încât să putem oferi clienților noștri servicii juridice eficiente și inovatoare.

Avocații fondatori suntem Luisiana Dobrinescu, Ionuț Dobrinescu și Dumitru Dobrev, fiecare cu experiență de peste 15 ani în dreptul afacerilor.

_mg_7919La biroul nostru din Intrarea Roma 7 veți întâlni o echipă de avocați bine pregătiți, care cu imaginație și fler își transformă cunoștințele în strategii câștigătoare.

Încercăm să abordăm flexibil fiecare caz în parte, să gândim eficient, pragmatic și necostisitor. Practicăm cu pasiune Dreptatea și Dreptul, iar aceasta se vede în rezultatul muncii noastre, în ciuda imperfecțiunilor sistemului judiciar.

Credem în autenticitate și în puterea exemplului moral. Ne asumăm riscuri, mizăm pe curaj și pe șansa juristului de a civiliza mediul de business.

Ne plac în mod special dreptul fiscal și dreptul comercial. Oferim consultanță de taxe și asistență în inspecția fiscală, pledăm în litigii civile, administrative și fiscale și vă reprezentăm cu succes în relația cu fiscul.

chambers inttaxreview amcham