Mădălina Gelep, tax consultant

Sunt absolventă a Facultății de Drept și a Masterului de Drept Fiscal, ambele din cadrul Universității București, precum și a Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice București. De asemenea, dețin dublă certificare psihopedagogică, în domeniul Științelor Sociale și, respectiv, Științelor economice, și sunt acreditată ca Expert Accesare Fonduri Structurale și de Coeziune Europene.
În experiența de 2 ani în cadrul PwC România, m-am specializat în consultanță fiscală pentru industria serviciilor financiare prin implicarea în proiecte de consultanță fiscală specifică, proiecte de documentare a prețurilor de transfer, proiecte de obținere a soluțiilor fiscale individuale anticipate, dar și revizuiri fiscale și activități de diligență fiscală. În plus, am desfășurat activități de consultanță fiscală în materie de impozite directe pentru clienți din industria dezvoltării imobiliare, a energiilor regenerabile și din industria aeronautică.
Actualmente, activitatea mea include revizuirea și auditarea poziției fiscale a companiilor, precum și consultanță fiscală generală din perspectiva impozitului pe profit, impozitului pe venit și a contribuțiilor sociale, precum și taxei pe valoare adăugată.
Anterior consultanței fiscale, am activat în domenii variate precum diplomație și politică externă, sistem judiciar și sector public.

Contact:

Telefon: +40.728.154.711

Fax: +40.318.167.314

E-mail: madalina@dobrinescudobrev.ro